Zakelijke taalbadprogramma’s: dé manier om vlot resultaat te boeken in de belangrijkste talen van Europa

In Amira’s “Zakelijke taalbadprogramma’s” leggen we de nadruk op de gehanteerde taal bij u op de werkvloer of studie. Deze cursus biedt ondersteuning en is speciaal gericht op wat nodig is voor uw persoonlijke ontwikkeling. Belangrijkste voordeel: u leert veel in korte tijd!

Deze cursussen richten zich in het bijzonder op hen die onmiddellijk behoefte hebben aan professionele hulp voor een sollicitatiegesprek, een examen of een project waarbij de taal van essentieel belang is.U heeft echter niet per se een directe professionele reden nodig om deze cursussen te boeken; u kunt altijd geniten van Amira’s “Zakelijke Taalbadprogramma’s”. Door het concentreren van uw cursussen in één week of in het weekend, zijn de resultaten onmiddellijk waarneembaar. Vooral wanneer u in deze taal al ten minste het Europese niveau heeft van B1.2 (Amira level 2C) en een goede algemene educatie heeft genoten in deze taal.

Zakelijke taalbadprogramma’s : Cursussen in het Frans, Nederlands, Engels, Italiaans, Duits en Spaans

Zakelijke taalbadprogramma’s vinden plaats op een door beide partijen vooraf overeengekomen, vast schema : Bijvoorbeeld
Uren per dag Duur Uren totaal
2 2 weken, maan-vrij, 10 sessies 20
4 3 weken, maan-vrij, 15 sessies 60
2u30 16 sessies in 4 weken 40
2u30 8 sessies in 10 weken of weekenden 20
4 7 sessies in 2 weken of 7 weekenden 28

We zullen een rollenspel oefenen over bedrijfssituaties die u nodig zult hebben. U wordt geholpen door de beste sprekers terwijl u een duidelijk en precies patroon ontwikkelt in de taal. Dankzij deze natuurlijke manier van taalverwerving binnen een vooraf afgesproken kader, gaat de aandacht in uw cursus specifiek uit naar datgene wat u nodig heeft voor uw werk of studie.


Uw verbeterde taalvaardigheid zal deuren openen voor nieuwe professionele mogelijkheden. Tijdens uw cursus zult u nog meer ontdekken over de manier waarop in deze taal zaken wordt gedaan. U luistert naar media en behandelt situaties waarin u in deze taal zult moeten communiceren.

Onze professionele en enthousiaste leraren zullen u helpen om een natuurlijk taalgevoel te ontwikkelen.

U zult de taal gedurende uw hele cursus gebruiken. Zulke immersies in Bedrijfstaal zullen uw kennis op de meest efficiënte manier verbeteren. Onze hooggekwalificeerde docenten helpen u graag met deze cursussen en spreken met u op een hoog niveau in hun eigen taal. Op deze manier zien studenten zichzelf met sprongen vooruit gaan.

SCHRIJF U NU IN (kosten zijn inclusief boeken of ander geschreven materiaal)

  • Persoonlijk op school
Kom langs voor een gratis test die u zal helpen beslissen op wel niveau u zult beginnen: bel voor een afspraak. Wanneer u naar de school komt, zullen onze ervaren begeleiders u helpen met het samenstellen van het juiste programma.

Kies bijvoorbeeld: Taal: “Engels” - Voor “1” student - Format: “Zakelijke Taalbadcursussens” - en kies het aantal “Uren” voor uw cursus.
Plaats” is hierin altijd op de school en de lijst laat alleen vaste cursussen zien. U zult een of twee opties voor het aantal uren zien – met de bijhorende kosten.
Klik op de "Inschrijving" knop voor de gekozen cursus en vul zowel de gevraagde persoonlijke gegevens als de pedagogische doelstellingen in.
Betaling gebeurt later via een overschrijving en er wordt alsdus niet om betaling gevraagd tijdens de transactie.


Copyright: Amira Language School, Brussels / Web & Database Design: ChromoSoft  / Photos of Students www.pepsphotodesign.com