Intra-Bedrijfsgroepen in alle talen (voor 3 of meer studenten)

Stel uw eigen cursus samen voor 3 of meer studenten – en krijg lessen volgens uw eigen schema, waar dan ook in Brussel of Brabant. Cursussen in het Frans, Nederlands, Engels, Italiaans, Duits en Spaans.Amira Language School is één van de meest ervaringsrijke taalscholen in de stad (opgericht in 1983) en is een pionier op het gebied van kwaliteitsbeheer voor taalscholen, mede door het ISO9001 certificaat in 1995. Dit betekent dat u verzekerd bent van kwaliteit voor uw cursus:

  • ‘Kwaliteit’ op het gebied van cultuur en het deskundig vermogen van uw gekwalificeerde, ervaren trainers (waarvan de meesten in het bezit zijn van een masterdiploma).
  • ‘Kwaliteit’ op het gebied van het bereiken van uw persoonlijke doelstellingen
  • ‘Kwaliteit’ in de professionaliteit waarmee uw cursus wordt onderwezen.

Het pedagogische programma kan naar uw wens worden aangepast om de individuele onderwijsbehoeften van de studenten in uw organisatie zo goed mogelijk te waarborgen.

Tijdens de inschrijving vragen we iedere student om basisgegevens en daarnaast om zijn of haar persoonlijke doelen op te stellen. Wij houden als richtlijn aan – in het bijzonder voor de lagere niveaus – om in iedere taalcursus de focus te leggen op het oefenen van een gesprek met een goede uitspraak, evenwel als het kunnen begrijpen van moedertaalsprekers. Voor de hogere niveaus ligt de focus meer op het oefenen van de schrijfvaardigheid en het bijschaven van de mondelinge vaardigheid. Maar ook in bijzondere gevallen - wanneer u bijvoorbeeld taalkundige ondersteuning wil bij het opzetten van een bepaalde presentatie voor een project - kunnen wij uw cursus op basis hiervan aanpassen.


Het is heel eenvoudig om uw eigen cursus samen te stellen: gebruik de knop ‘Kies Uw Cursus’ en vul het totaal aantal uren en studenten in.

Bijvoorbeeld; er zijn 5 studenten die 40 uur Engelse les willen volgen in uw kantoor in Brussel, twee keer per week, voor een sessie van 2 uur per keer, gedurende 10 tot 12 weken – met de flexibiliteit om iedere les een werkdag van tevoren te kunnen afzeggen om deze op een later tijdstip te kunnen inhalen.


Vul in ‘Aantal Studenten’ = 5 - ‘Plaats’ = Brussel Centrum, ‘Aantal Uren’ = 40, en klik op ‘Zoek’.
U zult nu een keuze zien aan lestijden en een mogelijke (minder dure) keuze wanneer u voor vaste uren over in plaats van flexibele uren kiest.

Hoe meer uren u boekt, hoe lager het uurtarief zal zijn.

Een ander voorbeeld: er zijn 15 studenten en u wilt 3 groepen van ieder 40 uur met dezelfde flexibiliteit en over dezelfde tijdspanne.
U vult in ‘Aantal Studenten’ = 15 en ‘Aantal Uren’ = 120. Klik vervolgens op ‘Zoek’.
Dit geeft u een korting van 4 tot 6% (in vergelijking met wanneer u iedere groep van 5 apart zou boeken).

Het systeem staat u toe om prijzen te vergelijken tot wel 300 studenten en 1200 uur. Bijvoorbeeld: 30 groepen (van 10 studenten) x 40 uur per groep.


SCHRIJF U NU IN

Maak de onlinereservatie compleet door ten minste één informatieformulier in te vullen met uw doelstellingen. Voor een reservatie met meerdere studenten neemt u contact op met de school voor een bevestiging. Als er studenten zijn met uiteenlopende niveaus zullen we samen moeten overleggen hoe de groepen het best verdeeld worden. (U zult niet aan een contract gebonden zijn totdat de school de reservatie geaccepteerd heeft en u de factuur voor de cursus vooraf betaald heeft.)

Copyright: Amira Language School, Brussels / Web & Database Design: ChromoSoft  / Photos of Students www.pepsphotodesign.com