Studenten op Amira
Voor de privé-en groepslessen die gereserveerd zijn via een bedrijf, weerspiegelen de studenten de mensen die in Brussel werken.

De studenten die deelnemen aan deze lessen wonen lokaal en zijn een mix van de expats en Belgen die in grote of middelgrote ondernemingen in Brussel werken.
Bovendien is Amira ook een partner van het Brusselse Arbeidsbureau (Actiris) die studenten naar ons toe stuurt voor privétaallessen. Deze taallessen vallen onder het systeem van de taalcheques.

De studenten die naar Amira komen om Frans te leren komen zowel van over de hele wereld alsook van de uitgestrekte expatsgemeenschap in België.

Het zijn meestal goed opgeleide volwassenen. Twee derde van hun moedertaal komt uit (wijder) Europa, de andere moedertalen omsluiten de wereld. De minimumleeftijd op de school is 18 jaar, hoewel we gewoonlijk studenten hebben vanaf hun twintig/dertig jaar. Er geldt geen maximumleeftijd op de school.

U kan interessante vriendschappen sluiten alsook genieten van de verrijkende sfeer van de groepslessen Frans.

In de groepslessen Frans op school is het hooguit normaal dat alle studenten uit verschillende landen komen.

Studenten die deelnemen aan de Culturele Immersieprogramma’s komen van over de hele wereld om wat rusttijd te nemen voor hun intellectuele plezier en om hun cultuurkennis te verdiepen in de taal die ze studeren.

Zulke lessen zijn aantrekkelijk voor hen die actief geëngageerd zijn in de cultuur van hun eigen taal, bijvoorbeeld academici, schrijvers, journalisten, acteurs en kunstbeheerders.

Feedbacks: Studenten die lessen volgen op Amira geven feedback in de vorm van sleutelwoorden. Hier volgt een selectie (zonder bewerking) van het afgelopen jaar.

aangenaam, vriendschappelijk, goed georganiseerd, rustig, sympathieke prof, professioneel, de sfeer, vertrouwd, vriendschappelijk, gezellig, vriendelijk, flexibel, vriendschappelijk, efficiënt, vriendschappelijk, professioneel, dichtbij, vriendschappelijk, praktisch, goede manier van lesgeven, goede sfeer, goedkoop,goed onderwezen, vermakelijk, goed, aangenaam, interessant, goede sfeer, kleine groep, goede school, goede kwaliteit van de profs, uitdagend, intens, aangenaam, leuk, volledig, geweldig, cool, fantastisch, ontspannen, aangenaam, dynamisch, menselijk, moeilijk, dynamisch, georganiseerd, voorbereid, efficient, efficient en praktisch, efficiënt, amusant en rustig, efficiënt, goede dingen, effeciënt, comfortabel, behulpzaam, kwalitatief onderwijs, vriendschappelijk, enthousiaste leraar, de school heeft een huiselijke sfeer, aangename omgeving, uitstekende lessen, aangename sfeer, ...........

Copyright: Amira Language School, Brussels / Web & Database Design: ChromoSoft  / Photos of Students www.pepsphotodesign.com