Amira’s Twee keer per week Groepslessen Frans in de Avond: als u werkt…


Twee keer per week avondlessen in kleine groepen zijn ideaal als u overdag werkt.
Amira's Gesprekslessen Frans in de avond duren 7 weken, met twee sessies per week.
De lessen vinden plaats op de school in ons opleidingscentrum op Ma Campagne.

Twee keer per week Groepslessen Frans in de Avond: groepen van maximum 8 studenten die de les bijwonen
Dagen Sessietijden Duur Niveaus / Cycli
Maan en Woens
Kies uw cursus
19u00 tot 21u15 7 weken (31u30) Alle niveaus
6 cycli per jaar
Dins en Dond
Kies uw cursus
19u00 tot 21u15 7 weken (31u30) Alle niveaus
6 cycli per jaar

 

Het grote voordeel van Amira’s avondlessen is de korte tijdsduur waarin u vorderingen kan boeken.

Bijvoorbeeld: u start met een lager intermediair niveau – laten we stellen Niveau op Europese schaal A2.1. Na slechts 1 jaar avondlessen, 6 niveaus later, zal u  Europese schaal B2 afgerond hebben. Met dit niveau zal u met tevredenheid zien hoe u het Frans kan gebruiken op een vergadering of wanneer u een rustig avondje doorbrengt met uw Franssprekende vrienden.

Doe daar dan nog eens onze dynamische, vriendelijke leraren bij die vele manieren achter de hand hebben om u te helpen gedachten uit te wisselen en geniet van uw Franse les na een dag op kantoor. Daarenboven bestaan de groepen uit een mix van mensen, dus alsook het sociaal contact is erg belangrijk.

De avondgroepen zijn erg populair onder buitenlanders die in Brussel werken. Een overgroot deel van hen is hier in opdracht van zijn of haar organisatie of land. Deze mensen zijn niet enkel goed opgeleid, daarnaast beschikken ze ook over een uiterst aangename persoonlijkheid, en verder is het ook courant dat iedereen in een avondgroep uit een ander land afkomstig is. De uitwisselingen zijn altijd zeer interessant en kunnen erg verrijkend zijn.

Doordat iedereen een andere moedertaal heeft, is het uiteraard zo dat we het Frans aanleren door middel van het “Frans”, zelfs op beginnersniveau.

U kan het beschouwen alszijnde een spel, waarbij we u uitnodigen om te spelen en plezier te beleven. Het is een spel, maar echter noodzakelijk. Het is alsook een academische, professionele aanvaarde onderwijstechniek om een taal aan te leren.

Om uw programma te selecteren, zie Kies uw cursus

Zie ook Overzicht van data en kosten (voor alle uurroosters van de Groepslessen Frans) hier


Copyright: Amira Language School, Brussels / Web & Database Design: ChromoSoft  / Photos of Students www.pepsphotodesign.com