Amira’s Kleine Groepslessen Frans Pdf in het engels
Kies Uw Cursus

De Franse lesprogramma’s van Amira Language School bestaan uit vele kleine groepen en gelijklopende niveaus die het hele jaar door plaatsvinden met maximum 8 studenten per groep.Dit betekent dat u doorheen het hele jaar op elk moment met de lessen Frans van start kan gaan en dit op het voor u geschikte niveau – Boek op consistente wijze, Stap per Stap, vooruitgang in een kleine groep van gemotiveerde studenten met een gelijkaardig niveau, en stop wanneer u dat zelf wenst. Dankzij de kleine groepen zal u volop de mogelijkheid hebben om te spreken en te oefenen in de les, samen met de leraar en uw medestudenten.

Ontmoet in Amira’s brede cursussen Frans medestudenten van over de hele wereld.De school is erg vertrouwd met studenten uit de internationale gemeenschap in Brussel. Zoals vele anderen, zal u gedurende de eerste jaren in Brussel met veel plezier ervaren dat Amira een deel van uw leven wordt – ergens tussen het ontmoeten van nieuwe vrienden en het leren van de taal. Als u het parcours uitzit, zal u na verloop tijd kunnen vaststellen dat uw gevoel voor de taal versterkt en u een dieper gevoel van gedeelde en persoonlijke voldoening ervaart.

Amira’s leraren zijn gemotiveerde vakmensen die de nodige studies achter de rug hebben en hun carrière hebben toegewijd aan het onderwijzen van het Frans.

De meesten beschikken over minstens een Masterdiploma in “FLE” (français langue étrangère) –en heel vaak een tweede kwalificatief diploma. Alvorens de kandidaten ons lerarenteam vervoegen, worden ze onderworpen aan een reeks jobinterviews. De school selecteert vriendelijke, enthousiaste leraren met een sterk vermogen tot communicatie in hun moedertaal. U zal in goede handen zijn!

Amira’s pedagogische filosofie legt de nadruk op zorgzaamheid, vriendelijkheid en mondelinge communicatie op creatieve wijze.

Binnen de groepslessen Frans ligt de nadruk op het spreken, dit terwijl u een stapsgewijs programma volgt op een levendige, praktische en leuke manier.

Amira’s pedagogische programma’s zijn opgebouwd rond 12 opeenvolgende modules die in overeenstemming zijn met de Europese schaal voor talen die bepaald is door het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader dat opgericht werd door de Raad van Europa. Hier zal u de methoden en vaardigheden vinden om:

- van het leven en de cultuur te genieten met Frans sprekende vrienden en familieleden;
- u op uw gemak te voelen op uw werk en studies in Brussel;
- betere relaties uit te bouwen met uw Franssprekende collega’s;
- u voor te bereiden op de toegang tot een Franssprekende universiteit


Kies Uw Cursus

Zie ook : overzicht van data en kosten (voor al onze uurroosters van Groepslessen Frans) hierCopyright: Amira Language School, Brussels / Web & Database Design: ChromoSoft  / Photos of Students www.pepsphotodesign.com