Privélessen (een of twee studenten - alle talen)


Amira Language School zal zorgen voor een cursus op maat die voldoet aan uw behoeften. De focus kan liggen op zaken, studies, persoonlijke ontwikkeling, reizen of een bijzonder project.

Dit betekent dat we een cursus opstellen op basis van uw profiel en specifieke doeleinden. Gebruikmakend van een hele gamma aan onderwijstechnieken, zal uw hooggekwalificeerde, ervaren, moedertaalbeheersende leraar u vele praktijkgerichte oefeningen geven die gericht zijn op de vaardigheden die u wil ontwikkelen.Typische roosters van privélessen : Cursussen in het Frans, Nederlands, Engels, Italiaans, Duits en Spaans

Privélessen vinden plaats volgens een onderling en vooraf vastgelegd, vast of flexibel uurrooster. Hier zijn enkele voorbeelden:
Uren per sessie Duur Totaal uren
2 uur 1x wekelijks over 10+ weken 20
1u30 2x wekelijks over 10+ weken 30
1 uur Flexibel 3x wekelijks over 15+ weken 40
2 uur Flexibel 1x of 2x wekelijks over 6 maanden 60
2 uur Flexibel 1x of 2x wekelijks over 12 maanden 100

Uw cursus zal constant herbekeken worden teneinde uw vooropgestelde doelen te bereiken.

Tijdens de inschrijving zal u gevraagd worden te bepalen op welke manier u de cursus wil hebben. Bij de aanvang van uw sessies zal de leraar nog eens met u overlopen wat uw precieze wensen zijn. Op basis hiervan zal uw begeleider uw cursus tot in detail opstellen. In de helft, alsook op het einde van elke 20u zal uw professionele leraar in samenspraak met u nagaan in welke mate u de in het begin vooropgestelde doelen heeft bereikt. Dit betekent dat zelfs in privésessies, laten we stellen 100 u, uw cursus steeds zal herbekeken en aangepast worden om uw uiteindelijke doelen te bereiken.

Uw privélessen worden van tevoren vastgelegd op basis van het schema dat onderling is overeengekomen tijdens de inschrijving.

Uw lessen kunnen overdag of ‘s avonds plaatsvinden in de leslokalen van onze school of op een andere locatie (zoals gereserveerd) in Brussel of Brabant. Als u heeft gekozen voor een ‘vast’ uurrooster dienen eventuele veranderingen ten minste 1 maand op voorhand doorgegeven te worden. Met een ‘flexibel’ uurrooster waarbinnen de lessen een maand of langer op voorhand gepland worden, heeft u de mogelijkheid een werkdag op voorhand de les te annuleren en te verplaatsen naar een latere datum.

Schrijf u nu in (de reservatie of ander schrijfmateriaal zijn bij de kosten inbegrepen: niets anders te betalen) :


  • Persoonlijk bij de school:
Kom langs voor onze gratis test om u te helpen beslissen hoe van start te gaan; telefonisch voor een afspraak. Wanneer u binnenspringt bij de school, zal ons team van ervaren, educatieve begeleiders klaarstaan om u te begeleiden bij het bepalen van geschikte doelstellingen en de structuur van uw persoonlijke cursus.

Selecteer bijvoorbeeld: Taal: “Engels” - Voor “1” Student - Format: “Privélessen
Selecteer vervolgens de “Plaats” (voorbeeld “Brussel Centrum”), kies dan het aantal “Uren”voor uw cursus, en klik op “Zoek”.
U zal een keuzelijst te zien krijgen met al onze schema’s en de tijdsduur van de sessies – met de bijhorende kosten. Klik op de “Schrijf in” knop voor uw gekozen cursus en vul de gevraagde persoonlijke gegevens in. Betaling gebeurt steeds via een bankverrichting en hier wordt aldus niet om gevraagd tijdens de transactie.Copyright: Amira Language School, Brussels / Web & Database Design: ChromoSoft  / Photos of Students www.pepsphotodesign.com