Amira Language School - Brussel

Op Amira Language School zal uw eerste contact als individuele student een professionele educatieve begeleider zijn die u persoonlijk zal helpen de juiste cursus te kiezen.
Gelegen in het hart van de Europese wijk van Brussel (metrostation Kunst-Wet) is Amira Language School asbl één van de meest ervaren taalscholen van de stad (opgericht in 1983). De school is altijd al een pionier geweest op het gebied van kwaliteitsmanagement voor taalscholen en heeft onder andere een ISO9001 certificaat ontvangen in 1995.

Dit betekent een kwaliteitsgarantie voor uw privélessen, bedrijfscursussen, zakelijke taalbadprogramma’s en Franse groepslessenAmira’s pedagogische filosofie legt de nadruk op zorgzaamheid, vriendelijkheid en mondelinge communicatie op creatieve wijze.
De lessen worden gegeven in de leslokalen van de school op de Tweekerkenstraat 14-16, maar het is hiernaast ook mogelijk om de docenten door heel Brussel en Brabant te zenden.

De programma’s zijn opgebouwd uit 6 trapsgewijze modules die in overeenstemming zijn met het Gemeenschappelijk Referentiekader voor het talen dat door de Europese Raad bepaald is.

Ook biedt Amira haar leslokalen aan voor één van de grootste programma’s in Brussel op het gebied van de kleine Groepslessen Frans, met vele verschillende mogelijkheden binnen de groepen en niveaus. Deze zijn beschikbaar voor individuele reservatie voor groepen van maximaal 8 studenten. De lessen lopen het hele jaar door met gelijklopende groepen en niveaus. Gedurende uw eerste jaren in Brussel zal u algauw met plezier ontdekken hoe de school deel wordt van uw leven, zowel wat de kennismaking met nieuwe vrienden betreft als het aanleren van de taal.

Kies uw cursus hier

Ontvang positieve feedback

Er zijn uiteraard een aantal basisprincipes: Amira’s cursussen streven ernaar dat studenten zich op hun gemak voelen in hun tweede taal, Het ontvangen van positieve feedback van uw vrienden, collega’s en klanten die deze taal als moedertaal hebben, zal u zelfvertrouwen geven. Vertrouwen in uzelf als student, maar ook vertrouwen wanneer u spreekt met iedereen die deze taal als moedertaal heeft.

Verbeter uw communicatie

U zult uw woordenschat willen verbeteren die nodig is voor een goede communicatie. Daarnaast zult u een goede uitspraak moeten oefenen, zodat uw ideeën ook daadwerkelijk begrepen worden. Ook is binnen iedere professionele (of academische) context een goede zinsbouw van belang. Voornamelijk in hogere niveaus is het vermogen om correct te kunnen schrijven belangrijk.

Programma’s op maat

Bovendien kan uw pedagogische programma worden aangepast aan de individuele educatieve behoeften van de studenten in uw bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld een evenement waarbij u een presentatie dient te maken in een tweede taal, dan kunnen Amira’s begeleiders en docenten een cursus opzetten rondom dit thema.


Wij raden u aan de website te bezoeken voor een overzicht van Amira’s cursussen. Neem contact op met ons voor een gratis evaluatietest van uw persoonlijke niveau.

Voor vragen per mail: Stuur een e-mail <info@amira.be>
Bel 02-640.68.50  of GSM/Whatsapp +32 498 11 6000op werkdagen tussen 9u00 en 19u00


Copyright: Amira Language School, Brussels / Web & Database Design: ChromoSoft  / Photos of Students www.pepsphotodesign.com