Amira’s Leraren

Leer bij met de meest geschikte, persoonlijke opleider
We selecteren ons team van opleiders erg zorgvuldig en besteden dan ook veel tijd en energie aan de aanwervingen.


In de eerste plaats gaat de school na of de kandidaten over een Masterdiploma beschikken in een relevant gebied tot het vak. Verder dienen de kandidaten alsook minstens vijf jaar werkervaring te kunnen voorleggen in het onderwijzen van hun moedertaal.

 
De leraren worden aan minstens twee selectiegesprekken en een moeilijke grammaticatest onderworpen alvorens ze worden aangeworven. We selecteren leraren die allround, toegewijd en professioneel zijn: creatief, vriendelijk, vindingrijk, enthousiast en die op een duidelijke manier articuleren en die over het zeer hoog vermogen beschikken om in hun eigen taal te communiceren. Verder kijkt de school ook uit naar de diepe kennis van de cultuur.

In de tweede plaats staat de school, ongeacht de voorafgaande achtergrond, gedurende de eerste maanden in voor de intensieve begeleiding en oriëntatie van de nieuwe leraren.

De leraren maken deel uit van de uitstekende werksfeer in de school en ze leveren elk hun bijdrage om er een zelfs meer plezierige en productieve plaats van te maken voor leraren en studenten.

Met dit kaderwerk van steun en met hun eigen toegewijde motivatie beantwoorden ze aan uw educatieve behoeften en helpen ze u uw vaardigheden te ontwikkelen op de manier die u nodig acht.

Wanneer u privélessen of culturele immersieprogramma’s neemt of wanneer u meerdere studenten samen reserveert voor uw eigen groep, dan zal de school zorgvuldig de verschillende verwervingen vergelijken en zorgen dat ze overeenkomen en vervolgens zal de school u de voor u meest gepaste leraar voorstellen.

Copyright: Amira Language School, Brussels / Web & Database Design: ChromoSoft  / Photos of Students www.pepsphotodesign.com