Amira Language School - Brussel

Op Amira Language School zal uw eerste contact als individuele student een professionele educatieve begeleider zijn die u persoonlijk zal helpen de juiste cursus te kiezen.

Cursussen op maat : Onze lessen worden altijd aangepast aan het taalniveau en de vaardigheden van de studenten.
In Brussel :  de Amira Language School heeft meer dan 37 jaar ervaring en is gelegen in de buurt van de Europese instellingen
Flexibele startmomenten : De cursussen lopen het hele jaar door. U kan kiezen uit verschillende programma’s en starten wanneer het u best past.
Kwaliteitsgaranties : We volgen het Europees Referentiekader (ERK) voor talen en zijn houder van verschillende kwaliteitscertificaten.


Dit betekent een kwaliteitsgarantie voor uw privélessen, bedrijfscursussen, zakelijke taalbadprogramma’s en groepslessenAmira’s pedagogische filosofie legt de nadruk op zorgzaamheid, vriendelijkheid en mondelinge communicatie op creatieve wijze.
De lessen worden gegeven in de leslokalen van de school op de Tweekerkenstraat 14-16, maar het is hiernaast ook mogelijk om de docenten door heel Brussel en Brabant te zenden.

De programma’s zijn opgebouwd uit 6 trapsgewijze modules die in overeenstemming zijn met het Europees Referentiekader.

Ook biedt Amira haar leslokalen aan voor één van de grootste programma’s in Brussel op het gebied van de kleine Groepslessen, met vele verschillende mogelijkheden binnen de groepen en niveaus. Deze zijn beschikbaar voor individuele reservatie voor groepen van maximaal 8 studenten. De lessen lopen het hele jaar door met gelijklopende groepen en niveaus. Gedurende uw eerste jaren in Brussel zal u algauw met plezier ontdekken hoe de school deel wordt van uw leven, zowel wat de kennismaking met nieuwe vrienden betreft als het aanleren van de taal.

Kies uw cursus hier

Ontvang positieve feedback

Er zijn uiteraard een aantal basisprincipes: Amira’s cursussen streven ernaar dat studenten zich op hun gemak voelen in hun tweede taal, Het ontvangen van positieve feedback van uw vrienden, collega’s en klanten die deze taal als moedertaal hebben, zal u zelfvertrouwen geven. Vertrouwen in uzelf als student, maar ook vertrouwen wanneer u spreekt met iedereen die deze taal als moedertaal heeft.

Verbeter uw communicatie

U zult uw woordenschat willen verbeteren die nodig is voor een goede communicatie. Daarnaast zult u een goede uitspraak moeten oefenen, zodat uw ideeën ook daadwerkelijk begrepen worden. Ook is binnen iedere professionele (of academische) context een goede zinsbouw van belang. Voornamelijk in hogere niveaus is het vermogen om correct te kunnen schrijven belangrijk.

Copyright: Amira Language School, Brussels / Web & Database Design: ChromoSoft  / Photos of Students www.pepsphotodesign.com